CASTRO

Castro °08/10/2016 is onze reu en de vaste partner van Fidele. Hij heeft een ongelooflijk zacht karakter en is uitermate zorgzaam voor de dames in de roedel. Zoals het een echt labje betaamt is hij gek van apporteren én water! Voor een stevige boswandeling is hij steeds te vinden en zijn vaste afspraak voor praktijkspeuren bij  https://www.dogsfirst.be annuleert hij enkel en alleen als zijn teefje hoogdrachtig is. In de opvoeding van de pups neemt hij de vaderrol zeer ernstig en vervult deze met glans! Castro is heel sociaal naar mens en dier, zijn beste maatje is kater Cuba, zijn motto is "peace and love" wat hem de bijnaam "papa chill" opleverde. We zijn superblij dat hij deel uitmaakt van ons gezin.

FIDELE

Fidele °23/10/2017 is het oudste teefje en de roedelleidster. Deze meid heeft een ongelooflijke drive, een enorme will to please en half werk komt niet voor in haar woordenboek. Ook al is dit meisje volwassen, toch kan ze nog steeds enorm genieten van op je schoot te zitten en laat ze zich gewillig aaien op haar buikje. Fidele is een heel zorgzame mama en geeft werkelijk het beste van zichzelf aan haar pups. Ze is enorm gedreven in het speurwerk, kan ontzettend genieten van snuffelwandelingen en staat steeds open voor nieuwe uitdagingen.Het is een dame met pit en een hart van goud die we niet zouden kunnen missen in ons gezin.

ROSE

Rose °25/05/2020 is de dochter van Fidele en Castro. Ons Roosje is een echt "zondagskind"...altijd goedgeluimd, ziet het beste in alles en iedereen, de wereld is mooi, God schept de dag en ons Roosje flaneert er doorheen. Rose werd in onze huiskamer geboren en groeit  langzaam op tot een jongedame. Ze heeft het zachte en zorgzame karakter van haar papa en de zin voor avontuur van haar mama. Rose is stapelgek van water, apporteren is haar tweede natuur,  houdt van wandelen en snuffelen in de ons omringende bossen en op haar 4 maand zette ze reeds haar eerste stapjes in het praktijkspeuren.  Rose houdt ervan ons te verwennen met cadeautjes, ...een stok, een steen, een veldmuisje, een kikker,...quasi dagelijks komt ze ons trots als een pauw verrassen met één van haar presentjes. Roosje is het zonnetje in ons gezin en met haar in de buurt verdwijnen eventuele zorgen als sneeuw voor de zon.

TOSHI (PLAY MOR DANCING QUEEN)

Toshi °25/02/2020 is een gevoelige , lieve meid met een zeer hoog knuffelgehalte. Van haar eerste dag in onze roedel was er een klik met Rose en ondertussen kunnen we stellen dat deze jonge dametjes echte 'sisters in crime' zijn.Toshi is een echt speurtalent, houdt van apporteren, is steeds te vinden voor een zwempartijtje en staat meteen klaar als je je wandelschoenen aantrekt. Ze heeft een enorme "will to please" en voor een uitgebreidde knuffelsessie bestaat er geen beter adres! Deze jonge spring in 't veld  veroverde in no time ons hart en wat zijn we fier dat zij deel uitmaakt van ons labjes gezinnetje.